OPEN Woensdag 14u-18u • Zaterdag 10u-18u • Zondag 10u-15u
Vinof • Kerkstraat 32 - 2590 Duffel

🍇🍷 Vinof Wineshop Duffel 🍾

Zin in een bubbeltje of een glaasje wijn? Of op zoek naar dat unieke geschenk voor elke levensgenieter? Dan kan je vanaf nu komen proeven in Duffel, tot snel bij Vinof.
OVER ONS

Leer ons beter kennen

Laat u door ons verleiden, we nemen je graag mee op een smaaktrip door al het lekkers wat onze wijnen te bieden hebben

Bruno, Bourgondier

Als 15 jarige werd ik voor het eerst gebeten door de wijnmicrobe, een passie die me werd meegegeven als zoon van ouders met een Bourgondische levenstijl.

Onvergetelijke reizen

Ze leerden me degusteren en namen me mee op onvergetelijke reizen doorheen prachtige wijnstreken, idyllische dorpjes en schilderachtige landschappen. Ik raakte toen als plattelandsjongen in de ban van het harde labeur van een wijnboer, die zijn product koesterde alsof het zijn kind was. Dit liet een indruk op me na. Nu enkele jaren later heb ik mijn ouders reeds verloren maar ze lieten me de passie voor wijn na samen met vele mooie herinneringen.
THEORIE & PRAKTIJK

Van de Elzas naar de Languedoc

Mijn praktische kennis vergaarde ik in de Elzas en in de Languedoc, ik liet me ook theoretisch beter onderrichten en kreeg les van wijndocente Simonne Wellekens (standaard). Het was ook zij die van mij steeds een betere proever maakte en mijn kennis aanscherpte, iets wat me zou gaan leiden tot de halve finale van “wine world taster of the year”. Ik ben me dan ook gaan specialiseren in Argentinië en maakte hieromtrent ook een thesis, maar ook de liefde voor de Languedoc bleef.