OPEN Woensdag 14u-18u • Zaterdag 10u-18u • Zondag 10u-15u
Vinof • Kerkstraat 32 - 2590 Duffel

🍇🍷 Vinof Wineshop Duffel 🍾

Zin in een bubbeltje of een glaasje wijn? Of op zoek naar dat unieke geschenk voor elke levensgenieter? Dan kan je vanaf nu komen proeven in Duffel, tot snel bij Vinof.
KALENDER

Wil je ons ontmoeten?

Vinof komt naar je toe... of breng zelf een bezoekje aan ons.  Op verschillende data en locaties kan je onze wijnen komen proeven, of het nu gaat om een open wine-house, tasting, proeverij of publiek evenement, wij kijken er naar uit om jou ook te doen genieten.
WINESHOP DUFFEL

OpenFlesDagen 25/26/27 November 2023

🍷 🍇 🍾 Kom jij ook proeven van meer dan 60 bubbels en wijnen op onze OpenFlesDagen bij Vinof in Duffel ? Kom kennismaken in Duffel met onze toppers die ook straks jouw feesttafel mee onvergetelijk zullen maken… of verwen jezelf én je naasten met een uniek Vinof geschenkpakket 🎁. Graag geven we je ook gratis en uitgebreid advies over wat het beste past bij de gelegenheid of je feestmaal 🍽.

👋 👪 🧑‍🤝‍🧑 Tot binnenkort op één van onze Vinof OpenFlesDagen ? Aarzel niet om je vrienden, buren, familie of collega’s mee te brengen en zo maken we er samen een onvergetelijk event van.

#vinof #openflesdagen #event #party #wine #drinks
MEER INFO
WINESHOP DUFFEL

Openingsweekend
9/10/11 December 2022

Onze belevingswinkel "Vinof" gaat open in Duffel... en wij trakteren!
Zin in een bubbeltje of een glaasje wijn dan staan we voor je klaar op vrijdag 9 december van 18u tot 23u, zaterdag 10 december van 10u tot 18u en zondag 11 december van 10u tot 15u. Nieuwsgierig naar ons concept, zin in een flesje... of heb je al een flesje of een cadeautje nodig? Je bent zeker welkom. We zijn heel trots dat we onze nieuwe mooie winkel in onze thuisbasis kunnen openen. We hopen een meerwaarde voor Duffel en ruime omgeving te zijn.

Wees welkom en kom zeker eens piepen, we zullen jullie hartelijk ontvangen 🍾🥂🍷.
Met vineuze groeten, Het Vinof team
MEER INFO