Wie zijn we

Als 15 jarige werd ik voor het eerst gebeten door de wijnmicrobe, een passie die me werd meegegeven als zoon van ouders met een Bourgondische levenstijl.

Ze leerden me degusteren en namen me mee op onvergetelijke reizen doorheen prachtige wijnstreken, idyllische dorpjes en schilderachtige landschappen. Ik raakte toen als plattelandsjongen in de ban van het harde labeur van een wijnboer, die zijn product koesterde alsof het zijn kind was. Dit liet een indruk op me na. Nu enkele jaren later heb ik mijn ouders reeds verloren maar ze lieten me de passie voor wijn na samen met vele mooie herinneringen.

Mijn praktische kennis vergaarde ik in de Elzas en in de Languedoc, ik liet me ook theoretisch beter onderrichten en kreeg les van wijndocente Simonne Wellekens (standaard). Het was ook zij die van mij steeds een betere proever maakte en mijn kennis aanscherpte, iets wat me zou gaan leiden tot de halve finale van “wine world taster of the year”. Ik ben me dan ook gaan specialiseren in Argentinië en maakte hieromtrent ook een thesis, maar ook de liefde voor de Languedoc bleef.

2009 werd een kanteljaar, ik wou de kennis gaan delen en mensen weer lekkere wijn leren proeven. Mensen opnieuw vertrouwd laten raken met topwijnen maar aan betaalbare prijzen. Ik krijg die kans door nu mijn eigen zaak uit te bouwen. Ik word hierbij omringd door een aantal prachtmensen met dezelfde passie. We kunnen zo alle domeinen op de voet volgen en u als klant de garantie geven dat u bij ons voor uw geld een fantastische fles wijn zult vinden. We werken met exclusieve en topdomeinen uit verschillende landen. Laat u door ons verleiden, we nemen je graag mee op een smaaktrip door al dat lekkers.