Wat we doen

Vinof past zijn diensten aan op maat van de klant!

Wens je een thuisdegustatie met hapjes, enkel wijnen uit Italië of een andere streek, wil je je collega’s, vrienden of leden verassen door ze te leren proeven op een speelse manier ? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Een basispakket met 10 wijnen, cava, zoete wijn incl. komt op 16€/pers en dit vanaf 10 personen. Hier leer je vakkundig wijn proeven, en alles wat je als basis moet weten over wijnen, leer ruiken, leer op een zéér leuke manier wijn kennen en ontdekken.

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Contacteer ons

Verkoop van topwijnen aan low budget prijzen

Een lekkere wijn hoeft niet altijd duur te zijn, contacteer ons voor ons aanbod.

Cursussen voor bedrijven/ verenigingen/ particulieren

Een teambuilding voor je bedrijf of vereniging? Een gezellige avond onder collega’s of met vrienden of familie? Het kan allemaal.

Homeparty's, thuisdegustatie of leren proeven op speelse manier?

Wij passen onze degustatie aan aan jou wensen en leren je op een leuke manier de kneepjes van het vak.

Feesten en eetfestijnen

Wij leveren de glazen gratis, je kan ze vuil terug geven en een teveel aan volle flessen wordt teruggenomen, dus feesten is met Vinof een plezier !

Aankoopadvies/ bewaartips/ kelderinspecties

We helpen je bij de aankoop van de juiste wijn voor jouw event of etentje, geven tips hoe je deze best kan bewaren en voor de liefhebbers komen we kijken hoe jij je kelder kan inrichten om je wijnen de zorg te geven die ze verdienen.

Relatiegeschenken/ speciale cadeaus / cadeaubons

Een fles wijn cadeau doen is altijd een plezier, maar weet je niet wat kiezen? Dan kan een cadeaubon ook zeer leuk zijn om te geven.

Speciale voorwaarden voor horeca

Natuurlijk dragen we de horeca ook een warm hart toe, contacteer ons voor onze speciale condities.

Beurzen en jaarmarkten

kelderinspecties

Voor de liefhebbers komen we kijken hoe jij je kelder kan inrichten om je wijnen de zorg te geven die ze verdienen en desnoods tips geven om je kelder aan te passen.